Novosti

EMA STOUN, MARK RAFALO, VILEM DAFO OD SEPTEMBRA U FILMU "JADNA STVORENJA"

Objavljen prvi trejler filma nagrađivanog reditelja Jorgosa Lantimosa po motivima priče škotskog pisca Alasdira Greja-
"Ona je eksperiment. Njen mozak i telo nisu sasvim sinhronizovani. Ali ona napreduje ubrzanim tempom."  (VIDEO)

 
20th Century Studio objavio je trejler filma "Jadna stvorenja" (Poor Things) reditelja Jorgosa Lantimosa sa Emom Stoun, Markom Rafalom i Vilemom Dafoom u glavnim ulogama. Film će se naći u domaćim bioskopima početkom septembra, a prvi trejler naučno-fantastične romanse nagoveštava priču o mladoj ženi, Beli Bakster (Ema Stoun) koju ponovo u život vraća fantastični naučnik Godvin Bakster (Vilem Dafo). Priča je nastala iz pera škotskog pisca Alasdira Greja. 

Nakon filma "Miljenica" iz 2018. godine scenarista Toni Meknamara i reditelj Lantimos ponovo se ujedinjuju i donose novu priču na veliko platno. Pod zaštitom naučnika Bakstera, Bela je željna da uči. Gladna ovozemaljskog koje joj nedostaje ona i Dankano Vederbun (Mark Rafalo), uglađeni i razvratni advokat beže u burnu avanturu širom kontinenta. Oslobođena predrasuda datog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se založi za jednakost i slobodu. 

Ema Stoun takođe je igrala u poslednjem filmu reditelja Lantimosa, "Miljenica" kada je i nominovana za nagradu Oskar, za najbolju sporednu glumicu. Reditelj Lantimos je poznat i po filmu "Jastog" (2015.) koji je dobio tri nagrade na filmskom festivalu u Kanu uključujući i nagardu žirija.

Osim pomenutih glumaca u filmu "Jadna stvorenja" uloge tumače i Margaret Kvoli, Remi Jusef, Džerod Karmajkl i drugi.

U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER FILMA "JADNA STVORENJA"