Novosti

KONKURS „Napravi korisnu spravicu“

KONKURS „Napravi korisnu spravicu“

Konkurs otvoren do 26. decembra

 

Povodom novog animiranog filma „Prerušeni špijuni“, koji stiže u domaće bioskope 26.decembra, MCF MegaCom Film poziva sve đake i predškolce da se priključite konkursu „Napravi korisnu spravicu“ i osvoje vredne nagrade.

 

Super špijun Lens Sterling i naučnik Volter Beket su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter...nije.

Taj nedostatak socijalnih veština Volter nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u svojim misijama. Međutim, kada se desi neočekivano, Volter i Lens dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog kao nikada do sad. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

 

Priključite se konkursu „Napravi korisnu spravicu“ koja bi mogla da vam pomogne u vašim svakodnevnim tajnim misijama i aktivnostima (odlazak do prodavnice, put do škole/vrtića, šetanje ljubimca, itd). Na vama je da osmislite za šta će se ova spravica koristiti i kako će izgledati. U stvaranju ove fantastične spravice može učestvovati jedan đak, više đaka ili celo odeljenje.

 

Nagrađujemo najkreativniji i najzanimljiviji rad koji stigne na adresu Trg Nikole Pašića 5a (Kombank Dvorana, 11000 Beograd).

Nagrade su:

 

Ulaznice za celo odeljenje za projekciju filma „Prerušeni špijuni“ u najbližem bioskopu
Laguna knjige za sve učesnike i Slatkoteka krofne za sve učesnike
Dexy Co igračke
 

Stručni žiri MCF Mega Com filma odabraće 3 najkreativnija rada koji će dobiti nagrade.

Pravila konkursa:

Konkurs traje do 26. decembra, a proglašenje dobitnika je 27. decembra na zvaničnom sajtu MCF MegaCom Filma.

*Broj učesnika na jednom radu je ograničen na 30.